۱۳۹۱ مهر ۲, یکشنبه

تبریک و هزاران تبریک به مقاومت ایران

یکی دیگر از پیروزیهای مقاومت ایران اتفاق افتاد و بالاخره وزارت امور خارجه آمریکا وادار شد راه حل صحیح را انتخاب کند.
این پیروزی بزرگ بر همه مبارزان و مجاهدان و آنهایی که شبانه روز در این کارزار جهانی تلاش نموده اند مبارک باد

به امید شکوفایی آزادی در ایران

کلينتون سازمان مجاهدين خلق را از ليست تروريستي خارج مي کند

قانونگذاران ایالات متحده در روز جمعه گفتند هیلاری کلینتون، وزیر امور خارجه امریکا، قرار است، مجاهدین خلق ایران، را از لیست سیاه تروریستی پس از ۱۵ سال حذف کند.
خبزگزاری فرانسه۳۱ شهریور ۱۳۹۱، با گزارش این خبر نوشت: این حرکت، مطمئنا تهران را به خشم می آورد، پیش از مهلت ۱ اکتبر قرار داده شده توسط دادگاه است که تا آن تاریخ کلینتون باید تصمیم بگیرد آیا گروه، معروف به مجاهدین خلق ایران را از لیست خارج کند.
ویکتوریا نولند، سخنگوی رسمی وزارت امور خارجه گفت کلینتون یک نامه "طبقه بندی شده" به کنگره در روز جمعه "در خصوص نامگذاری سازمان مجاهدین خلق" فرستاد اما از جزئیات محتویات آن خودداری کرد.
با این حال، قانونگذار جمهوریخواه تد پو، یک عضو کمیته امور خارجی مجلس که فراخوانها در حمایت از سازمان مجاهدین خلق، را رهبری کرده گفت تصمیم قابل انتظار  کلینتون برای خروج از لیست مدتهاست از موقع آن سپری شده است.
پو در بیانیه ای گفت: "سازمان مجاهدین خلق مدتها پیش خشونت را کنار گذاشته، و در سال های اخیر به طور فعال با سازمان های اطلاعاتی ایالات متحده در تلاش برای به دست آوردن اطلاعات در مورد فعالیتها در داخل ایران" کار کرده است.
نماینده جمهوری خواه دانا روهراباکر گفت: "من بسیار خوشحالم که فهمیدم وزارت امور خارجه به توافق رسیده مجاهدین خلق ایران را از فهرست سازمان های تروریستی خارجی خارج کند"
مجاهدین خلق ایرانیانی هستند که خواهان یک دولت سکولار، صلح آمیز و دموکراتیک هستند.
در سال ۱۹۹۷ سازمان مجاهدین خلق یک سازمان تروریستی خارجی نامگذاری شد، و لغو نامگذاری یک نبرد پیچیده قانونی که از طریق دادگاه های ایالات متحده آمریکا با آن مبارزه شده را پایان می دهد.
در ماه ژوئن، دادگاه استیناف آمریکا در واشنگتن گفت که که اگر کلینتون تصمیم نگیرد که آیا درخواست گروه که از لیست خارج شود را ظرف چهارماه یا قبول یا انکار کند، یک حکم خاص صادر می کند و گروه را خودش از لیست خارج می کند.
گروه چپگرا در سالهای ۱۹۶۰ برای مخالفت با شاه ایران تاسیس شد، اما علیه حاکمان جدید روحانی این کشور پس از انقلاب اسلامی سال ۱۹۷۹ دست به سلاح برد.
وزارت امور خارجه مجاهدین را متهم به انجام حملاتی می کند که به کشته شدن ایرانیان، و همچنین سربازان آمریکایی و غیرنظامیان، از سالهای ۱۹۷۰ تا سال ۲۰۰۱ منجر شد.
اما اعضای سازمان مجاهدین خلق و حامیان آنها می گویند که این گروه مدتها پیش خشونت را کنار گذاشته و با هدف سرنگونی رژیم ایران از طریق مسالمت آمیز کار می کند.
بخشی از شرایط برای لغو نامگذاری این گروه این بود که بیش از ۳۲۰۰ عضو سازمان مجاهدین خلق که در کمپ اشرف در استان دیاله در شمال شرقی بغداد زندگی می کنند، باید به یک منطقه ای به نام کمپ لیبرتی حرکت کنند.
در طول تعطیلات آخر هفته، آخرین گروه عمده از ایرانیان تبعیدی از اردوگاهی که صدام حسین، رهبر سابق عراق، آنها را مجاز به استفاده از آن کرده بود نقل مکان کردند.
تبعیدی ها به عنوان بخشی از قرارداد ۲۵ دسامبر بین سازمان ملل و بغداد که قصد دارد تا آنها را در نهایت به کشورهای ثالث منتقل کند، جابجا شدند.

۱۳۹۱ شهریور ۱۳, دوشنبه

بازداشت احمد نورمحمدی آبادچی، وبلاگ نویس منتقد


احمد نورمحمدی آبادچی، وبلاگ نویس منتقد در شهر اهواز توسط وزارت اطلاعات بازداشت شده است.
بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، احمد نورمحمدی آبادچی وبلاگ نویس منتقد در تاریخ پنج‌شنبه ۹ شهریور ماه سال جاری در شهرستان اهواز بازداشت و سپس به اصفهان منتقل شده است.
بر اساس گزارش منابع آگاه این وبلاگ نویس به اداره اطلاعات اصفهان منتقل شده است.
گفتنی است، این وبلاگ نویس منتقد در اسفندماه ۸۹ نیز بازداشت و به جرم دعوت به راهپیمایی و فعالیت سیاسی به شش ماه حبس محکوم شده بود.

خونریزی کلیه حسین رونقی ملکی در پی ضرب و شتم و اعتصاب غذا افزایش یافت


ﻭﺿﻌﯿﺖ ﺟﺴﻤﺎﻧﯽ سیدﺣﺴﯿﻦ ﺭﻭﻧﻘﯽ ملکی، ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﺩﺍﺷﺖ ﺷﺪﻩ های ﮐﻤﭗ کمک رسانی به زلزله زدگان بر اثر ﺧﻮﻧﺮﯾﺰﯼ ﺷﺪﯾﺪ ﮐﻠﯿﻪ نامساعد اعلام ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ.

ﺑﻪ ﮔﺰﺍﺭﺵ ﮐﻠﻤﻪ، ﺣﺴﯿﻦ ﺭﻭﻧﻘﯽ ﻃﯽ ﺗﻤﺎﺱ ﺗﻠﻔﻨﯽ ﺑﺎ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ ﺧﻮﺩ ﺑﺎ ﺍﻋﻼ‌ﻡ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﻭﺿﻌﯿﺖ ﺟﺴﻤﺎﻧﯽ ﻭﯼ ﻣﺴﺎﻋﺪ ﻧﯿﺴﺖ ﺍﺯ ﺧﻮﻧﺮﯾﺰﯼ ﮐﻠﯿﻪ ﺧﻮﺩ ﺧﺒﺮ ﺩﺍﺩﻩ ﺍﺳﺖ.

بیش از ۳۰ ﺗﻦ ﺍﺯ ﺍﻣﺪﺍﺩ ﮔﺮﺍﻥ ﮐﻤﭗ ﺳﺮﻧﺪ که برای کمک به زلزله زدگان در این منطقه بودند ﺩﺭ ﺩﻭﻡ ﺷﻬﺮﯾﻮﺭماه ﺑﺎﺯﺩﺍﺷﺖ و برخی از این امدادگران پس از چند روز بازداشت با تودیع وثیقه آزاد شدند. باقیمانده افراد، اوایل هفته ﮔﺬﺷﺘﻪ ﺍﺯ ﻗﺮﻧﻄﯿﻨﻪ ﺯﻧﺪﺍﻥ ﺗﺒﺮﯾﺰ ﺑﻪ ﺍﻃﻼ‌ﻋﺎﺕ ﻧﯿﺮﻭﯼ ﺍﻧﺘﻈﺎﻣﯽ ﻣﻨﺘﻘﻞ ﺷﺪﻧﺪ ﻭ ﺑﻪ ﮔﻔﺘﻪ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﻧﺰﺩﯾﮑﺎﻥ ﺍﯾﻦ افراد، ﺁﻧﺎﻥ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ ﭘﻨﺞ ﺭﻭﺯ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺎﺯﺟﻮﺋﯽ ﺩﺭ ﺍﺧﺘﯿﺎﺭ ﺍﻃﻼ‌ﻋﺎﺕ ﻧﯿﺮﻭﯼ ﺍﻧﺘﻈﺎﻣﯽ ﻗﺮﺍﺭ ﮔﺮﻓﺘند.

پیشتر خبرهایی از ضرب و شتم حسین رونقی توسط بازجوهای اطلاعات اهر و تبریز منتشر شده بود.

این کوشنده حقوق بشر به همراه سایر بازداشت شده ها دست به اعتصاب غذای خشک زده بود و همین امر باعث تشدید خونریزی کلیه های تازه عمل کرده اش شده و باتوجه به اینکه مقامات قضایی و امنیتی اجازه درمان و مصرف دارو به این زندانی بیمار را ندادند نگرانی ها نسبت سلامتی وی افزایش یافت.

نکته شایان توجه این است که یک مقام اطلاعات سپاه در رابطه با بازداشت حسین رونقی به یکی از بستگان رونقی مدعی شده “سپاه با بازداشت حسین رونقی مخالف بوده و از بازداشت وی اطلاعی نداشت. وی گفته مرخصی درمانی رونقی با هماهنگی سپاه و مقام قضایی انجام گرفت و در طول مدت حضور حسین در خارج از زندان او فعالیت سیاسی یا تحرک مشکوکی انجام نداده بود و به همین دلیل ما سه بار تا قبل از بازداشتش با تمدید مرخصی وی موافقت کردیم”

این مقام اطلاعاتی ادعا کرده است: اگر سپاه را از بازداشت او مطلع می کردند حتما مخالفت می کردیم چرا که رونقی متهم اطلاعات سپاه بوده و اشراف کامل بر رفتار وی عملکرد او داشتیم و اگر نیاز به برخورد با رونقی بود قطعا ما خودمان انجام می دادیم.

حسین رونقی ملکی از بازداشت شده های پس از انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ است که توسط اطلاعات سپاه بازداشت شد و در شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی پیرعباسی به ۱۵ سال حبس محکوم شد.